Deze website gebruikt cookies. Accepteer hier uw koekie!

Zo, das lekker allemaal..

Geniet van royaal belegde boterhammen. Elk gerecht maken wij met de grootste zorgvuldigheid en aandacht. We gebruiken zoveel mogelijk regionale maar vooral verse ingrediënten. Neem de tijd om te genieten.

 

  • Filet Americain €7,95
    Verse filet American, volgens traditioneel Belgisch recept met ei en ui, kappertjes en augurk. Dit gerecht wordt a la minute op smaak gemaakt met marinade.

 

  • Zachte zalm €7,95
    Verse zalm die 24-uur is gemarineerd. Wordt geserveerd met uitermate zachte tzatziki. Uiteraard is de vis MSC gevangen.

 

  • Gewoon ham/kaas €4,95
    Boterham met ham en/of kaas. Maar dan wel hele lekkere beenham en hele lekkere jong belegen kaas.

 

  • Smmmokey makreel €6,95
    Gerookte makreel mousse met frisse zoetzure uitjes en rucola.

 

  • Carpaccio zoals het hoort €8,95
    De koeien mogen lekker ravotten in de wei. Daardoor blijft het dier gezonder en gelukkiger. Malse carpaccio plakken met verse pesto, knapperige pijnboompitten, rucola sla en schaafjes van oude kaas.

 

  • Heé gehakt-bal €7,95
    Half-om-half gehaktbal in een pannetje met volle jus. Kies zelf of je er Groninger mosterd of verse gepofte sjalottenmayonaise bij wilt hebben. Lekker met een dik gesneden witte boterham met roomboter!

 

  • Geroosterde vega mix €6,95
    Een vegetarisch gerecht met geroosterde aubergine, courgette, paprika en tomaat met zachte roomkaas en balsamico azijn. De groenten worden even geroosterd waardoor je de natuurlijke smaak van de groente proeft. Neem er een donker meergranen boterham bij.

 

  • Stoere stoof €7,95
    Runderstoofpotje met zoetzure komkommer, op grootmoeders wijze. Het vlees is gemarineerd in Trappisten bier La Trappe Dubbel, en heeft uren opgestaan.

 

  • De boerenkaasfondue €8,95
    Ben je iemand die zich de kaas van het brood laat eten? Dan dip je je brood toch gewoon in onze kaasfondue? Een echte boerenkaasfondue van Tynjetaler en Den Hartog Belegen.

 

  • Kerrie kip €7,95
    Gerookte biologische kip in milde kerriesaus gegarneerd met rucola en ananas. Zoals kip met kerrie hoort te zijn.

 

  • Één ei is geen ei €5,95
    2 eieren met roomkaas, seizoensgroenten en tuinkruiden, die langzaam gegaard zijn in een pannetje zodat de dooiers nog zacht zijn.

 

  • Dipje? €5,95
    Ook lekker, verschillende verse dippers. Voor jezelf of om te delen.
    Kies drie dippers en dippen maar! Je kunt kiezen uit de volgende dippers:

    • Gegrilde paprikadip
    • Linzendip
    • Olijventapenade
    • Zoete uiencompote
    • Pesto
    • Tzatziki
    • Frisse roomkaas spread
    • Aioli
    • Kruidenboter

 

  • Tosti €4,95
    tostiWe beleggen twee dikke boterhammen met de ingrediënten en roosteren ze 5 minuten. De kaas of mozzarella zal hierdoor lekker zacht worden en de boterham een beetje krokant.

    • Ham/kaas
    • Geitenkaas/rucola/honing en pijnboompitten
    • Rucola/mozzarella/pesto en zongedroogde tomaat

 

Specials

 

  • Soep van de dag €4,95 /  €5,95 
    De familie Borgesius houdt van soep! We maken dan ook regelmatig een nieuwe soep klaar. Vraag ons wat er vandaag op het menu staat!

 

  • Beleg van de dag  €???
    Elke maand introduceren we een nieuwe beleg! Vraag ons wat er deze maand op het menu staat!

 

  • Voor de kleintjes €4,95
    Broodje smeren! Je krijgt en bordje met jam, hagelslag, pindakaas, ham, kaas een croissantje en een glas ranja.

 

Tijd voor goed vlees! 

Bij Het Bakkerscafé gaan we voor kwaliteit en vinden we dat we een goed verhaal moeten hebben. Daarom kiezen wij voor vlees van slagerij Patrick Groningen. Het vlees van slagerij Patrick komt uit eigen regio.

 

 

Broodnodige nieuws

Ontbijten in het Bakkerscafé!

Wist je dat je elke dag bij ons kunt ontbijten?   Doordeweeks serveren we tot 11.00 uur 's morgens een standaard ontbijtje. Je krijgt dan een vers geperste sinaasappelsap, koffie of thee, ham en/of kaas, jam, een gekookt eitje, een croissantje (vaak nog warm uit de oven), en uiteraard br ...

Lees dit artikel