Deze website gebruikt cookies. Accepteer hier uw koekie!

Zo, das lekker allemaal..

Geniet van royaal belegde boterhammen. Elk gerecht maken wij met de grootste zorgvuldigheid en aandacht. We gebruiken zoveel mogelijk biologische maar vooral verse ingrediënten. Neem de tijd om te genieten.

 

  • Filet Americain €6,95
    Verse filet American, volgens traditioneel Belgisch recept met ei en ui, kappertjes en augurk. Dit gerecht wordt a la minute op smaak gemaakt met marinade.

 

  • Zachte zalm €6,95
    Verse zalm die 24-uur is gemarineerd. Wordt geserveerd met uitermate zachte tzatziki. Uiteraard is de vis fsc gevangen.

 

  • Gewoon ham/kaas €4,95
    Boterham met ham en/of kaas. Maar dan wel hele lekkere beenham en hele lekkere jong belegen kaas. Indien gewenst gegarneerd met sla en kruiden.

 

  • Smmmokey makreel €6,95
    Gerookte makreel mousse met frisse zoetzure uitjes en rucola.

 

  • Carpaccio zoals het hoort €8,95
    De koeien mogen lekker ravotten in de wei. Daardoor blijft het dier gezonder en gelukkiger. Dikke malse carpaccio plakken met verse pesto, knapperige pijnboompitten, rucola sla en schaafjes van oude kaas.

 

  • Heé gehakt-bal €6,95
    100% biologisch gehakt in een pannetje met volle jus. Kies zelf of je er Groninger mosterd of verse gepofte sjalottenmayonaise bij wilt hebben. Lekker met een dik gesneden witte boterham met roomboter!

 

  • Geroosterde vega mix €6,95
    Een vegetarisch gerecht met geroosterde aubergine, courgette, paprika en tomaat met zachte roomkaas en balsamico azijn. De groenten worden even geroosterd waardoor je de natuurlijke smaak van de groente proeft. Neem er een donker meergranen boterham bij.

 

  • Stoere stoof €6,95
    Runderstoofpotje met zoetzure komkommer, op grootmoeders wijze. Het vlees is gemarineerd in Trappisten bier La Trappe Dubbel, en heeft uren opgestaan.

 

  • Kaas dip €7,95
    Dit gerecht bestaat uit drie kazen die even in de oven hebben gestaan zodat ze net een beetje beginnen te smelten. Uitgesproken camembert met dadels en takjes tijm, geitenkaas in lavendelhoning en pistachenoten en Blue de Wolvega met vijgenjam.

 

  • Kerrie kip €6,95
    Gerookte biologische kip in milde kerriesaus gegarneerd met rucola en ananas. Zoals kip met kerrie hoort te zijn.

 

  • Één ei is geen ei €5,95
    2 scharreleieren met roomkaas, seizoensgroenten en tuinkruiden uit de oven.

 

  • Dipje? €5,95
    Ook lekker, verschillende verse dippers. Voor jezelf of om te delen.
    Kies drie dippers en dippen maar! Je kunt kiezen uit de volgende dippers:

    • Gegrilde paprikadip
    • Kruidenboter
    • Baba Ganoush (aubergine)
    • Linzendip met een oosters tintje
    • Frisse roomkaas spread
    • Zoete uien compote
    • Tzatziki
    • Pesto
    • Olijven tapenade

 

  • Tosti €4,95
    tostiWe beleggen twee dikke boterhammen met de ingrediënten en roosteren ze 5 minuten. De kaas of mozzarella zal hierdoor lekker zacht worden en de boterham een beetje krokant.

    • Ham/kaas
    • Geitenkaas/rucola/honing en pijnboompitten
    • Rucola/mozzarella/pesto en zongedroogde tomaat

 

Tijd voor goed vlees! 

Bij Het Bakkerscafé gaan we voor kwaliteit en vinden we dat we een goed verhaal moeten hebben. Daarom betrekken we ons vlees van slagers die aangesloten zijn bij De Groene Weg. Op hun website is het volgende te lezen: De biologische slagers van De Groene Weg maken zich al sinds 1981 iedere dag sterk voor lekker, biologisch en ambachtelijk vlees. De Groene Weg is opgericht door vakmensen met verstand van het slagersvak en oog voor kwaliteit en duurzaamheid. De slagers stellen hoge eisen aan het vlees en kunnen daardoor een veilig en vooral lekker biologisch kwaliteitsproduct garanderen.

 

 

Broodnodige nieuws

Openingstijden van Het Bakkerscafé

 

    • Maandag: 11:00 – 18:00
    • Dinsdag t/m zaterdag: 09:00 – 18:00
    • Zondag: 11:00 - 17:00
...

Lees dit artikel