Deze website gebruikt cookies. Accepteer hier uw koekie!

 

Handige bakkers

Bij Het Bakkerscafé bakken we de hele dag vers brood. Dat doen we volgens het Bake-it easy proces. Dat is bedacht en ontwikkeld door de bakkers van Bakkerij Borgesius. Bake-it easy is deeg dat in de winkeloven rijst en daarna wordt gebakken. Bij Het Bakkerscafé kiezen we voor smaak. Daarom is ons deeg gemaakt op basis van voordeeg. Dat betekent dat het deeg alle tijd krijgt om zich te ontwikkelen. Die extra tijd is het dik waard omdat het brood daardoor veel meer smaak krijgt. Proef het zelf door een lekkere plak brood te snijden op de broodtafel.

 

Onze lekkere broodsoorten
– Meerzaden
– Donker meergranen
– Volkoren
– Tarwe
– Wit
– Zuurdesem
– Maïs

 

 

Elk brood zijn eigen karakter

Onze errug lekkere broden zijn gemaakt van oeroude vergeten granen in smaakvolle combinaties. Maak kennis met de granen die al meer dan 2.000 jaar bestaan. Elk brood heeft zijn eigen karakter. Van een brood met een licht noot-achtige smaak tot een brood met een stevige donkere kruim. Uiteraard presenteren we in Het Bakkerscafé regelmatig nieuwe ontdekkingen uit de bijzondere wereld van graan.

 

Onze errug lekkere broden
– Spelt-appelvezel
– Rogge-vijgen
– Rogge-rozijnen
– Haver-pompoen

 

Glutenvrij brood

Tegenwoordig zijn er steeds meer mogelijkheden op het gebied van glutenvrij brood. Ook bij Het Bakkerscafé krijgen we steeds meer vragen naar glutenvrij brood. Daarom hebben wij gekeken naar wat de mogelijkheden waren op het gebied van glutenvrij brood. Natuurlijk is het mogelijk om glutenvrij deeg te gebruiken voor ons brood. Maar dat is niet het enige wat nodig is voor glutenvrij brood. Bij Het Bakkerscafé werken we met veel glutenhoudende producten zoals ons brood en andere deegwaren. Ook al zouden wij gebruik maken van glutenvrij deeg, dan nog bestaat de mogelijkheid dat het brood gluten bevat omdat het in dezelfde ruimte ligt, op dezelfde bakplaten en in dezelfde oven wordt gebakken als onze glutenhoudende producten. Een kleine hoeveelheid gluten zou op deze manier op/in het glutenvrije deeg terecht kunnen komen. Wij kunnen hierdoor niet garanderen dat onze producten 100% glutenvrij zijn. Omdat wij op dit gebied geen enkel risico willen nemen, heeft Het Bakkerscafé ervoor gekozen om geen glutenvrij brood of andere glutenvrije deegwaren op te nemen in het assortiment. Voor glutenvrij brood kunt u dus helaas niet terecht bij Het Bakkerscafé.

 

Broodnodige nieuws

Ontbijten in het Bakkerscafé!

Wist je dat je elke dag bij ons kunt ontbijten?   Doordeweeks serveren we tot 11.00 uur 's morgens een standaard ontbijtje. Je krijgt dan een vers geperste sinaasappelsap, koffie of thee, ham en/of kaas, jam, een gekookt eitje, een croissantje (vaak nog warm uit de oven), en uiteraard br ...

Lees dit artikel