Deze website gebruikt cookies. Accepteer hier uw koekie!

 

Handige bakkers

Bij Het Bakkerscafé bakken we de hele dag vers brood. Dat doen we volgens het Bake-it easy proces. Dat is bedacht en ontwikkeld door de bakkers van Bakkerij Borgesius. Bake-it easy is deeg dat in de winkeloven rijst en daarna wordt gebakken. Bij Het Bakkerscafé kiezen we voor smaak. Daarom is ons deeg gemaakt op basis van voordeeg. Dat betekent dat het deeg alle tijd krijgt om zich te ontwikkelen. Die extra tijd is het dik waard omdat het brood daardoor veel meer smaak krijgt. Proef het zelf door een lekkere plak brood te snijden op de broodtafel.

 

Onze lekkere broodsoorten
– Meerzaden
– Donker meergranen
– Volkoren
– Tarwe
– Wit
– Zuurdesem
– Maïs

 

 

Elk brood zijn eigen karakter

Onze errug lekkere broden zijn gemaakt van oeroude vergeten granen in smaakvolle combinaties. Maak kennis met de granen die al meer dan 2.000 jaar bestaan. Elk brood heeft zijn eigen karakter. Van een brood met een licht noot-achtige smaak tot een brood met een stevige donkere kruim. Uiteraard presenteren we in Het Bakkerscafé regelmatig nieuwe ontdekkingen uit de bijzondere wereld van graan.

 

Onze errug lekkere broden
– Spelt-appelvezel
– Rogge-vijgen
– Rogge-rozijnen
– Haver-pompoen

 

Glutenvrij brood

Tegenwoordig zijn er steeds meer mogelijkheden op het gebied van glutenvrij brood. Ook bij Het Bakkerscafé krijgen we steeds meer vragen naar glutenvrij brood. Daarom hebben wij gekeken naar wat de mogelijkheden waren op het gebied van glutenvrij brood. Voor wie graag glutenvrij brood wil bij zijn beleg, kan dat bij ons aangeven. Wij geven je dan drie sneetjes glutenvrij brood bij je beleg. Helaas hebben wij geen glutenvrij brood beschikbaar voor de losse verkoop.

 

 

Broodnodige nieuws

Glutenvrij brood

Jep! Het is zo ver! Het Glutenvrije brood is gearriveerd! Nog niet verkrijgbaar voor de losse verkoop, maar wel te bestellen bij je beleg. Je krijgt van ons dan drie sneetjes brood bij je beleg. Kom je proberen? ...

Lees dit artikel