Deze website gebruikt cookies. Accepteer hier uw koekie!

Lekkernijen

 • Karamelkoekjes €3,95
  De specialiteit van Het Bakkerscafé. Het karamelkoekje waarbij door het bakken in de oven de karamel vloeibaar wordt. Per zakje met 11 karamelkoekjes verkrijgbaar.

 

 • Cheesecake €3,75
  Bereid met roomkaas, crème fraîche, eieren, echte roomboter. De taart die al jaren populair is in de States.

 

 • Chocolade taart €3,75
  Neem een hap en laat de chocolade smelten op het puntje van je tong. Deze heerlijke chocolade taart is gemaakt van de beste fair trade chocolade. We gaan hier niet meer over zeggen. Proef zelf maar.

 

 • Oma’s appeltaart €3,75
  Iedereen vindt de geur van appeltaart lekker. Zeker die van Het Bakkerscafé. Oma’s appeltaart is gemaakt van mooie goudrenetten, de beste rozijnen en een vleugje vanille. We zetten hem graag even voor je in de oven zodat hij nog smakelijker is. Uiteraard geserveerd met verse slagroom.

 

 • Worteltjestaart €3,75
  Laatst vond iemand onze worteltjestaart zó lekker dat ‘ie de hele taart heeft opgegeten! Het schijnt dat z’n haar nog steeds oranje is.

 

 • Specials €???
  Eens in de zoveel tijd bakken we een speciaal taartje. Je kunt ons er naar vragen, maar meestal zijn we er zo enthousiast over dat je het wel van ons hoort.
 

Broodnodige nieuws

Glutenvrij brood

Jep! Het is zo ver! Het Glutenvrije brood is gearriveerd! Nog niet verkrijgbaar voor de losse verkoop, maar wel te bestellen bij je beleg. Je krijgt van ons dan drie sneetjes brood bij je beleg. Kom je proberen? ...

Lees dit artikel