Wat bieden wij aan tijdens de lockdown?

Door de maatregelen die de overheid heeft genomen is het voor ons uiteraard niet mogelijk om de Bakkerscafé ervaring te bieden zoals je die van ons gewend bent. Vanzelfsprekend is reserveren bij ons momenteel niet mogelijk en bieden wij niet alle diensten en producten aan die we normaal gesproken leveren. Maar we zijn natuurlijk druk aan het kijken naar de mogelijkheden. We vinden het nu vooral belangrijk dat we voor onze gasten bereikbaar blijven en dat we onze klanten brood kunnen blijven leveren.

Met ingang van aankomende zaterdag 17 oktober gaan wij tijdens de lockdown elke dinsdag en zaterdag brood bakken op bestelling. Ook verkopen we met ingang van dinsdag 20 oktober verschillende huisgemaakte soepen. Wij bereiden deze in porties en vriezen we in, je hoeft ze dus thuis alleen maar even op te warmen zodat je thuis comfortabel kunt genieten van een huisgemaakt soepje met vers gebakken brood.

Hier kun je zien welke broden en soepen wij aanbieden:

Ons Take Away Menu

Momenteel kijken we naar meer mogelijkheden om andere producten aan te kunnen bieden. Je kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen zodat we samen kunnen of we meer producten kunnen leveren op bestelling.

Een bestelling plaatsen

Hoe kun je bij ons bestellen? Via Whatsapp, telefonisch of per mail. Bestellingen kun je elke dinsdag en zaterdag tussen 11.00 uur en 15.00 uur bij ons afhalen. Een broodbestelling kun je die dag tot ’s morgens 9.30 uur doen, omdat wij om 10.00 uur beginnen met bakken. Wil je dus bijvoorbeeld voor de zaterdag brood bestellen, plaats je bestelling dan uiterlijk om 9.30 uur die zaterdagmorgen.

Hoe bestel ik dan?

Dit kan dus via Whatsapp, naar het volgende mobiele nummer:

06 12 55 32 81

Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op ons vaste nummer:

050 - 85 03 012

Je kunt ook een bestelling plaatsen via de e-mail:

info@hetbakkerscafe.nl


Brood & meer

Ontdek het Bakkerscafé

Passie voor het ambacht en voorliefde voor pure en natuurlijke ingrediënten zitten bij ons ‘ingebakken’.

Wij nemen de tijd om je echte en originele smaken te laten proeven, uiteraard vers en veelal biologisch.

Neem de tijd om te genieten van ons brood en andere specialiteiten.

Eet smakelijk!

Familie Borgesius

Tijd voor smaak!

Bij het Bakkerscafé maken we gebruik van handige deegstukken waardoor we de hele dag gegarandeerd vers en e-vrij brood hebben. Het deeg rijst in de oven en wordt daarna gebakken. Hierdoor is er altijd vers brood in de winkel en heeft het brood een uiterst krokante korst.

Daarbij is het brood bereid op basis van voordeeg. Die extra tijd is het dik waard omdat het brood daardoor veel meer smaak krijgt.


Wat is er te doen in Het Bakkerscafé?

Het Bakkerscafé is een bakkerswinkel en lunchcafé in één. In de prettige ambiance, heb je tijd om bij te kletsen. Neem er een lekkere kop koffie, sapje of thee bij. We hebben een uitgebreide lunchkaart. Wat dacht je van ‘Hee Gehaktbal’ of ‘één ei is geen ei’? Kortom, ga lekker zitten, klets wat, luister muziek en neem de tijd voor hetgeen je doet.

Uiteraard kun je bij ons ook gewoon brood kopen. We hebben een breed assortiment, van licht tot donker en van gevuld tot ongevuld. alle broden zijn e-nummervrij.

We denken je met de volgende punten van dienst te zijn:

  • Ontbijten, lunchen en borrelen
  • Lekker brood, errug lekker brood en limited edition brood
  • Gratis wifi
  • Gratis gebruik lockers. Zo en nu weer winkelen!
  • Zelf je brood snijden (zoveel je wilt)
  • Regelmatig leuke acties
  • De lekkerste karamelkoekies van Groningen en daar buiten.

Brood & meer

Welkom in de wereld van brood

Welkom in de wereld van errug lekker brood. Onze broden zijn gemaakt van oeroude vergeten granen in smaakvolle combinaties. Maak kennis met de granen die al meer dan 2.000 jaar bestaan. Elk brood heeft zijn eigen karakter. Van een brood met een licht noot-achtige smaak tot een brood met een stevige donkere kruim. Uiteraard presenteren we in Het Bakkerscafé regelmatig nieuwe ontdekkingen uit de bijzondere wereld van graan.

Drinks

Of het nou tijd is voor een lekkere bak koffie, een warme kop thee of een mooi biertje. Bij het Bakkerscafé zit je goed. We zetten koffie met bonen van Bocca, serveren je tal van lov thee smaken of zetten je het enige Nederlandse Trappisten bier voor.

Nog meer brood & dranken