De kwaliteit die je van ons gewend bent, maar net even wat anders

Door de maatregelen die de overheid heeft genomen is het voor ons uiteraard niet mogelijk om de Bakkerscafe ervaring te bieden zoals je die van ons gewend bent. Je eigen brood snijden zit er voorlopig even niet in. Maar we zijn natuurlijk druk aan het kijken naar de mogelijkheden. Zo is het momenteel bij ons mogelijk om brood af te halen op bestelling. We hebben ook een aantal lekkere hapjes samengesteld om mee te nemen. Neem maar eens een kijkje:

Ons Take Away Menu


Brood & meer

Ontdek het Bakkerscafé

Passie voor het ambacht en voorliefde voor pure en natuurlijke ingrediënten zitten bij ons ‘ingebakken’.

Wij nemen de tijd om je echte en originele smaken te laten proeven, uiteraard vers en veelal biologisch.

Neem de tijd om te genieten van ons brood en andere specialiteiten.

Eet smakelijk!

Familie Borgesius

Tijd voor smaak!

Bij het Bakkerscafé maken we gebruik van handige deegstukken waardoor we de hele dag gegarandeerd vers en e-vrij brood hebben. Het deeg rijst in de oven en wordt daarna gebakken. Hierdoor is er altijd vers brood in de winkel en heeft het brood een uiterst krokante korst.

Daarbij is het brood bereid op basis van voordeeg. Die extra tijd is het dik waard omdat het brood daardoor veel meer smaak krijgt.


Wat is er te doen in Het Bakkerscafé?

Het Bakkerscafé is een bakkerswinkel en lunchcafé in één. In de prettige ambiance, heb je tijd om bij te kletsen. Neem er een lekkere kop koffie, sapje of thee bij. We hebben een uitgebreide lunchkaart. Wat dacht je van ‘Hee Gehaktbal’ of ‘één ei is geen ei’? Kortom, ga lekker zitten, klets wat, luister muziek en neem de tijd voor hetgeen je doet.

Uiteraard kun je bij ons ook gewoon brood kopen. We hebben een breed assortiment, van licht tot donker en van gevuld tot ongevuld. alle broden zijn e-nummervrij.

We denken je met de volgende punten van dienst te zijn:

  • Ontbijten, lunchen en borrelen
  • Lekker brood, errug lekker brood en limited edition brood
  • Gratis wifi
  • Gratis gebruik lockers. Zo en nu weer winkelen!
  • Zelf je brood snijden (zoveel je wilt)
  • Regelmatig leuke acties
  • De lekkerste karamelkoekies van Groningen en daar buiten.

Brood & meer

Welkom in de wereld van brood

Welkom in de wereld van errug lekker brood. Onze broden zijn gemaakt van oeroude vergeten granen in smaakvolle combinaties. Maak kennis met de granen die al meer dan 2.000 jaar bestaan. Elk brood heeft zijn eigen karakter. Van een brood met een licht noot-achtige smaak tot een brood met een stevige donkere kruim. Uiteraard presenteren we in Het Bakkerscafé regelmatig nieuwe ontdekkingen uit de bijzondere wereld van graan.

Drinks

Of het nou tijd is voor een lekkere bak koffie, een warme kop thee of een mooi biertje. Bij het Bakkerscafé zit je goed. We zetten koffie met bonen van Bocca, serveren je tal van lov thee smaken of zetten je het enige Nederlandse Trappisten bier voor.

Nog meer brood & dranken